מיצוי תבלינים
							
							
							    
מאת: רני פולק
מיצוי בשמן
 מצרכים: 
80% שמן בהתאם לטעם. 
10% עשבי תיבול (טרגון, אזוב, טימין...).
10% שמן נבט חיטה.
אופן הכנה:
לחמם את השמן ב - bay marine להוסיף את נבט החיטה ואת התבלינים.
למזוג את הנוזל עם התבלינים לתוך בקבוק כהה או בקבוק בהיר מכוסה.
לשים במקום מואר לעשרה ימים ולנער כל יום.
מיצוי באלכוהול:
  מצרכים:
70% אלכוהול 40-45% 
10% חומר יבש
20% חומר טרי
אופן ההכנה:
ערבב את כל המצרכים ואחסן במקום אפל ל 21 יום. יש לנער את המיצוי מדי יום.

מיצוי בחומץ
מצרכים:
חומץ הדרים רגיל.
עשבי טיבול בכמות הרצויה.
פלפל שטה (נותן טעם טוב).
 אופן הכנה:
לערבב לכמה ימים.