מיצוי תבלינים
מאת: רני פולק
מיצוי בשמן
מצרכים:
80% שמן בהתאם לטעם.
10% עשבי תיבול (טרגון, אזוב, טימין...).
10% שמן נבט חיטה.
אופן הכנה:
לחמם את השמן ב - bay marine להוסיף את נבט החיטה ואת התבלינים.
למזוג את הנוזל עם התבלינים לתוך בקבוק כהה או בקבוק בהיר מכוסה.
לשים במקום מואר לעשרה ימים ולנער כל יום.
מיצוי באלכוהול:
מצרכים:
70% אלכוהול 40-45%
10% חומר יבש
20% חומר טרי
אופן ההכנה:
ערבב את כל המצרכים ואחסן במקום אפל ל 21 יום. יש לנער את המיצוי מדי יום.
מיצוי בחומץ
מצרכים:
חומץ הדרים רגיל.
עשבי טיבול בכמות הרצויה.
פלפל שטה (נותן טעם טוב).
אופן הכנה:
לערבב לכמה ימים.